Archiwum sierpień 2016


sie 02 2016 http://www.przelomwodzywianiu.pl
Komentarze: 0

Bankiety, konferencje, szkolenia, przyjęcia służbowe, wigilie dla pracowników - wszystkie te spotkania żądają skorzystania z usług profesjonalnej firmy cateringowej. W zależności od charakteru imprezy odpowiednie pozostaje należyte menu. Jak wiadomo usługa cateringowa obejmuje nie tylko przygotowanie posiłków, niemniej jednak również podanie ich i zadbanie o walory ozdobne posiłków. Catering typu http://www.przelomwodzywianiu.pl jest dobrym rozwiązaniem zarówno w przypadku organizacji konferencji, jak oraz bankietu. Jednakowoż wymagania klienta, zlecającego przygotowanie zaplecza gastronomicznego, mogą się w tych dwóch wypadkach znamiennie różnić. W trakcie przerw w czasie trwania konferencji przeważnie podaje się kawę, herbatę, wodę mineralną i ciasta lub ewentualnie także drobne przekąski. W pewnych sytuacjach, jeżeli konferencja trwa kilkanaście godzin, planuje się także tzw. przerwę lunchową, w czasie jakiej podawane są dania obiadowe. W wypadku bankietów menu jest najczęściej o wiele bogatsze. Należy jednak pamiętać, że dobór potraw dobrany jest do wyczekiwań klienta.

violaimek : :